Welkom


                                                                               

De FME inverter generatoren zijn makkelijk in gebruik en geluidsarm. Alle FME aggregaten zijn uitgerust met een geintegreerde overload alarm, olie alarm en eco schakelaar waarmee u veel benzine/diesel kan besparen. Door het aangename geluidsniveau kunnen de FME aggregaten gemakkelijk gebruikt worden bij de camper, op de boot of als noodstroomvoorziening. De modellen van FME zijn allen compact gemaakt zodat deze makkelijk zijn te vervoeren.


Digitale inverter technologie

Met de FME digitale inverter technologie heeft u een absolute frequentie- en spanningstabiliteit zodat je de meeste gevoelige apparatuur erop aan kan sluiten als een TV, laptop, Games consoles, audio apparatuur maar natuurlijk ook waterpompen, slijpmachines en ander electrisch gereedschap. Deze nieuwe generatie aggregaten van FME zijn allemaal uitgerust met de nieuwste sinus omvormers en hierdoor wordt een zeer hoge zuivere sinuscurve bereikt welke belangrijk is voor electrische apparaten.


Eco Schakelaar

Met de ECO schakelaar op de aggregaten van FME past de toerental van het aggregaat zich aan de wattage die nodig is voor het aangesloten apparaaat. Zo verbruik je niet meer benzine of diesel dan nodig. De FME aggregaat draait hierdoor ook rustiger waardoor het nog minder geluid maakt. Je kan de ECO schakelaar ook uit zetten waardoor de FME aggregaat op vol vermogen blijft draaien, dit is vooral handig als er electrische apparaten op aangesloten zijn met met hoge wattages.

Certificaten

Alle producten van FME zijn goedgekeurd en voorzien van EPA, GS, CE en de CSA licenties. FME heeft sinds jarenlang het ERP management in techniek, productie, kwaliteit, opslag en verkoop. Daarbij werkt FME onder de licenties ISO9001-2000 & TS-16949.


Pronk Machinery BV / www.fme-power.nl
Veilingweg 70 
1749 EJ Warmenhuizen 
Noord-Holland - Nederland
Tel. (+31)0226-753742 / (+31)06-46291596 
(Ook op zaterdag open, na afspraak)